Ziggo stopt Oekraïense tv zender in pakket én doneert gratis simkaarten

Gratis bellen en SMS'en naar Oekraine met VodafoneZiggo

Kabelgigant Ziggo vindt het belangrijk dat Oekraïense vluchtelingen zich zo snel mogelijk thuisvoelen in Nederland. Het bedrijf heeft daarom besloten de Oekraïense tv-zender Ukraina 24 toe te voegen aan het basispakket.

De zender zal te zien zijn op kanaal 502. Op die manier wordt Oekraïners de gelegenheid geboden op de hoogte te blijven van het nieuws in het thuisland.

Zolang de situatie daarom vraagt

“Hoe afschuwelijk en verdrietig het dagelijkse oorlogsnieuws ook is, zo helpen we ze om goed geïnformeerd te zijn en verbonden te blijven met hun land”, zegt Jeroen Hoencamp, CEO van VodafoneZiggo.

De programmering op de zender gaat 24/7 door. Het kanaal is op tv te zien, maar ook via de Ziggo GO-applicatie op laptops, tablets en mobiele telefoons.

Gratis simkaarten

VodafoneZiggo biedt, net als KPN en T-Mobile, klanten momenteel al gratis bellen en SMS’en van en naar Oekraïne. Dat blijft zo tot tenminste 30 april.

Voor Oekraïners die reeds in Nederland zijn aangekomen, liggen er 12.000 gratis simkaarten klaar.

Door deze actie kunnen vluchtelingen in contact blijven met achtergebleven familieleden en vrienden. Op dr kaarten staat 6 GB aan mobiele data en nog eens 20 euro aan beltegoed.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven