ZIEN: Yolanthe maakt relatie met vrouw bekend door pikante foto te delen

Volgens verschillende blogs heeft Yolanthe Cabau weer haar nieuwe liefde gevonden. Dit keer is het geen man, ze is smoorverliefd geworden op een vrouw.

Eerdere relaties

Na 10 jaar een relatie te hebben maakte Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau in 2019 bekend dat ze een punt zette achter hun relatie. Wesley maakte dit jaar nog bekend dat hij graag terug zou gaan naar Yolanthe, maar daar zag Yolanthe niks in. Er gaan nu geruchten dat Yolanthe een nieuwe vlam heeft. Het zou gaan om Jasmina Stoffels.

Insiders hebben bekendgemaakt dat Yolanthe en Jasmina al verschillende dates hebben gehad. Jasmina wil op dit moment zoveel mogelijk tijd doorbrengen met Yolanthe.

Relatie met een vrouw?

Eerder deze week deelde Yolanthe een foto op Instagram met een onbekende vrouw. Deze vrouw leek verdacht veel op Jasmina Stoffels. Op dat moment gingen veel mensen denken dat Yolanthe op deze manier haar relatie bekend wilde maken. Maar dit duurde niet lang, de vrouw op de foto leek de zus van Yolanthe te zijn. Een grote teleurstelling voor de volgers.

De geruchten waren ontstaan door onderstaande video. Wat vind jij, zou het een leuk koppel zijn? Laat het weten in de reacties.

Yolanthe & Jas

Laat een reactie achter

Scroll naar boven