ZIEN: Oplichting Lieke van Lexmond aangepakt op televisie

De ontmaskering van Lieke van Lexmond bij de Keuringsdienst van Waarde heeft gisteren de nodige aandacht getrokken in televisie-wereld. Hiermee staat haar imago onder grote druk.

Heling

Eerder was de consumentenbond al kritisch over haar handel in zogenaamde helende edelstenen. Hierdoor kreeg ze het verwijt van Antoinette Hertsenberg van het geven van medische adviezen. Nu was het tijd voor de Keuringsdienst van Waarde.

Er werd besloten om de stenen te laten onderzoeken door een deskundige. Je raadt het al – die stenen waren gewoon van glas. “Nou, dat is heel vreemd om te horen. Heel vreemd zelfs”, reageerde Lieke telefonisch in het programma.

Teun: “Maar dit komt dus voor jou wel als een verrassing.” Hierop reageerde de ogenschijnlijk verbaasde Lieke: “Ja, natuurlijk komt dat als een verrassing.” Waarop Teun reageerde: “Want witte jade is natuurlijk wel wat anders dan glas.” Lieke: “Ja, dat begrijp ik, dus we zullen extra alert zijn en met een andere leverancier gaan samenwerken.”

Geloofwaardigheid naar de gallemiezen

Het is natuurlijk iets wat al langer gedacht werd, maar nu weten we het zeker – Lieke van Lexmond is totaal ongeloofwaardig. Het feit dat ze gelooft in homeopatische geneeskunde is tot daaraan toe, maar dat ze al haar volgers vervolgens oplicht met gebakken lucht is schokkend te noemen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven