Zien: Maxime Meiland heeft gezicht laten doen en deelt het resultaat

Maxime Meiland, bekend van het televisieprogramma ‘Chateau Meiland’, heeft recent op Instagram bekendgemaakt dat ze een cosmetische ingreep heeft ondergaan. Ze was niet tevreden over haar onderkin en besloot hier iets aan te laten doen.

Resultaat delen met fans

Op woensdagochtend deelde Maxime via Shownieuws het resultaat van haar ingreep. Ze plaatste eerst een foto van haar kin vóór de operatie en vervolgens een foto na de ingreep. Ze uitte haar blijdschap over het resultaat in haar bericht.

Oude foto met een boodschap

Eerder had Maxime een oude foto van zichzelf op Instagram gezet met de tekst: “Ik was mijn vriend de onderkin zat.” Dit bericht zinspeelde al op haar beslissing voor de cosmetische ingreep.

Naast haar cosmetische ingreep, had Maxime onlangs ook een interessant familie-incident. Er was een lichte strijd tussen haar en haar zus Montana over het organiseren van het beste verjaardagscadeau.

Dansje versus strippers

In een recente aflevering van Chateau Meiland, zagen kijkers dat Martien, de vader, een dansje wilde voorbereiden voor Erica, de moeder. Maxime had echter een gedurfdere idee. Ze stelde voor om het dansje te onderbreken met twee strippers verkleed als politieagenten.

Montana, de zus van Maxime, was niet enthousiast over het dansidee en onthulde dat ze zelf al een lasershow had geregeld, tot verrassing van Maxime en Martien.

Maxime reageerde bezorgd over mogelijke epilepsieaanvallen als gevolg van de lasershow. Montana stond echter vast op haar plan en liet Maxime en Martien de toespraak regelen.

Strijd om aandacht

Maxime wilde ook graag een spectaculaire verrassing voor haar moeder regelen, maar stuitte op weerstand van Martien, die het allemaal te overdreven vond. Maxime gaf toe dat de concurrentiestrijd met haar zus haar aanzette tot deze wilde ideeën.

Scroll naar boven