Zien: Mart Hoogkamer laat bizarre nieuwe tatoeage zetten

Mart Hoogkamer wilt zijn grote succes voor eeuwig op zijn lichaam zetten. De zanger heeft een tattoo laten zetten die weinig andere mensen hebben. Dit heeft hij vertelt in een interview met Q-music.

Gesprek met Q-Music

Mart kwam vorige week binnen op plek 19 in de Nederlandse Top 40. Dat is de reden waarom hij het logo van de Qmusic-hitlijst heeft laten tatoeëren:”Ik heb hem ook getatoeëerd. Op mijn been, zal ik ‘m even laten zien? Misschien denk je dat ik gek ben”. De tattoo kwam nadat hij met zijn nummer ‘Ik Ga Zwemmen’ een grote hit heeft gescoord in Nederland.

Nummer één

Sterker nog, zijn nummer heeft inmiddels de nummer 1-hit te pakken. De nog jonge Mart kwam op 30 juli de hitlijsten binnen met zijn nummer. Vorige week kwam het nummer officieel binnen op nummer één. Mart heeft hiermee zijn eerste hit te pakken sinds hij 5 jaar geleden meedeed aan Holland’s got Talent. Inmiddels is het liedje al meer dan 4 miljoen keer gestreamd.

Mart Hoogkamer - Ik Ga Zwemmen (Officiële Videoclip)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven