Zien: Marco Borsato gaf Maan al een zoen op beruchte The Voice-BBQ

Marco Borsato heeft jarenlang in het panel gezeten bij The Voice Of Holland. Hij gaf ook altijd een BBQ waar iedereen van zijn team uitgenodigd was. Nu gaan er geruchten rond dat er ook andere dingen gebeurde op die BBQ dan alleen duetten zingen.

Dikke kus

Nu zijn er ook beelden opgedoken waarbij te zien is dat Marco toen al aan de lippen van Maan hing. Marco staat de afgelopen weken vol in de spotlight van de Nederlandse media. En niet op een goede manier. Borsato wordt door iedereen met de grond gelijk gemaakt. Dit terwijl er nog niks is bewezen.

Elke dag komen er nieuwe geruchten bij en Marco verkeert zich in een slecht daglicht. Eerst waren de roddels dat hij vreemd was gegaan, maar die roddels worden steeds erger.

Er gaan ook veel geruchten rond over Marco en Maan. De twee zouden destijds een affaire hebben gehad. Dit zou Maan ooit hebben verteld tegen een scharrel. Zo’n gerucht geloof je natuurlijk niet meteen, maar de beelden van de bbq zetten ons toch aan het denken. Marco geeft Maan namelijk een dikke kus op de foto hieronder.

Maan en Marco hadden namelijk niet lang samen gewerkt, en die foto is twee jaar nadat ze The Voice had gewonnen gemaakt. Hoe normaal is het dan om elkaar zo te begroeten? Bekijk hieronder de foto:

Over de auteur

Laat een reactie achter

Scroll naar boven