Als je aan de Olympische Spelen denk je natuurlijk al snel aan Erica Terpstra. Toch schittert de voormalig Olympiër in afwezigheid. Volgens de laatste berichten is dat niet voor niets.

Voormalig Zwemster Erica Terpstra

De voormalig zwemster die in het verleden goud won is de laatste week nog nergens te bekennen geweest. Aan de Telegraaf heeft ze verteld waarom. De krant sprak haar op maandag 26 juli. In dit gesprek vertelde ze dat ze is opgenomen in het ziekenhuis. Momenteel is ze aan het revalideren. Wel weten we dat het inmiddels goed met haar gaat.

Haar manager zei er het volgende over tegen de Telegraaf: “Ze heeft iets en het is afwachten op een uitslag. Erica wil daar zelf nog niets over naar buiten brengen. Als een chirurg of arts nog niets kan zeggen, dan is dat even zo. Het is niet goed, niet slecht, we weten het momenteel niet.”

BEKIJK OOK  Video: Fietser geeft kniestoot aan 5-jarig meisje zodat fietstochtje niet onderbroken wordt

Erica heeft de afgelopen jaren vaker problemen gehad met haar gezondheid. In 2014 werd Erica al met spoed opgenomen vanwege een te hoge bloeddruk. Niet lang daarna belandde ze opnieuw in het ziekenhuis. Ditmaal vanwege problemen met haar been, veroorzaakt door een bacterie. Ze werd toen zelfs een tijdje kunstmatig in coma gehouden en moest tevens meerdere operaties ondergaan.


Like it? Share with your friends!