Zien: Groot verdriet voor actrice Halina Reijn

De in Nederland wereldberoemde actrice Halina Reijn gaat op het moment van schrijven door een roerige periode. Op haar Instagram deelt ze het verdrietige nieuws dat een familielid van haar op 98-jarige leeftijd is overleden.

In een emotionele post schrijft de actrice er het volgende over: ”Gisteren hebben we in besloten kring onze allerliefste Ger’s leven gevierd en stil gestaan bij zijn dood. Het was intens verdrietig maar ook prachtig. Hij werd 98 en is en was een inspiratie voor ons allemaal die hem hebben gekend. Na de dienst zijn we naar het strand gegaan waar we altijd met Tante An en Oom Ger naar toe gingen.”

Ook laat Halina weten aan iedereen dat Ger altijd voor haar heeft klaargestaan. Ze heeft er nog een paar extra woorden voor over: ”Met grenzeloze dankbaarheid en liefde denken we aan hen. Ik hou zo van mijn familie.”

Het is altijd verdrietig als iemand sterft die dicht bij je staat. Op deze manier willen we haar graag sterkte wensen, en hopen dat ze hele mooie herinneringen heeft mogen overhouden/

Laat een reactie achter

Scroll naar boven