ZIEN: Glennis Grace reageert voor het eerst op kritiek

Glennis Grace heeft behoorlijk wat kritiek gekregen over haar optreden in The Voice Of Holland. Ze zei hier zelf over: “Ik ben mezelf daardoor erg naar beneden gaan halen.”

A-sterren

Vanaf het begin hebben alleen de grootste sterren van ons land in de jurystoelen gezeten. Dit was gelijk ook de kritiek. Volgens de critici is Glennis slechts een coverzxangeres.

Zelf reageerde Grace er als volgt op: “Ja, dat heb ik wel meegekregen. Ik weet van tevoren hoe mensen gaan reageren en toch ga ik kijken. Dat moet ik ook niet doen! Ik ga heel erg mezelf naar beneden halen van: misschien hebben ze wel gelijk en hoezo vragen ze mij hiervoor?”

https://youtu.be/ieybUPiczN8

“Aan de andere kant heb ik ook weer zoiets van: het motiveert me wel, want ik wil ook altijd als ik iets nieuws aangereikt krijg het beste van mezelf laten zien. Ik ga daar niet zitten om niet te winnen, snap je wat ik bedoel?”

Ook gingen de geruchten dat er niet zou boteren tussen Glennis Grace en Anouk: “Wij zijn gewoon heel cool met elkaar. We durven allebei wel onze eerlijke mening te geven. Zij heeft ook het hart op de tong en die is ook niet bang om iets te zeggen. Misschien word ik daardoor wel heel erg rustig, I don’t know.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven