Zien: Frans Bauer hard aangepakt in ongemakkelijk moment bij Humberto

Frans Bauer staat bekend als een aardige integere man die geen vlieg kwaad doen. Gister werd hij aan de talkshow bij Humberto hard aangepakt door zijn mede collega’s.

Fragment

Het begon toen Tan in zijn talkshow een fragment liet zien waarin je een Hongaarse dirigent ziet die zich voor zijn publie klaat vaccineren. Toen er naar Bauer zijn mening werd gevraagd zei hij het volgende: “Ja.. Als iemand daarvoor kiest…” Gerard Joling besloot meteen te reageren: “Het is wel goed om het volk te laten zien. We moeten er toch een keer van af? Jij moet straks ook weer zingen, Frans.”

Toen begon het gekibbel. Frans besloot weinig los te laten over of hij wel of niet gevaccineerd is: “Ik laat me daar niet over uit, want ik vind dat je mensen zelf moet laten kiezen. Ik vind dat je zelf je eigen moet informeren over wat je wil. Ik vind dat het als artiest niet mijn taak is om mensen te overtuigen om een prik te nemen.”

Eigen Keuze

Frans vindt dat je als artiest neutraal moet staan in de hele discussie: “Het is dan nog wel een keuze die ik zelf maak. Het moet ook een keuze zijn van iemand thuis die zegt: ‘Ik laat me vaccineren of ik laat me niet vaccineren.’”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven