Zien: Foto’s van Alexia zorgen voor ophef. “Zien we dat nu goed?”

Er is wat ophef ontstaan over verschillende ‘foto’s van Alexia’. Er gingen namelijk verschillende foto rond die leken op de prinses. Maar het bleek dus te zijn dat dit niet Prinses Alexia was.

Alexia of lookalike?

Sam Hoevenaar laat in haar column op Linda.nl weten: “Vorige week plaatst het lookalike-account een foto waarop een meisje een jongen kust, met de tekst ‘Love you’ erbij. Verschillende media trappen erin. YouTuber Life of Yvon deelde de foto en ook grotere media maken een artikel over het ‘vriendje van Alexia’. Dagen later verwijderen ze het weer.”

Er zijn verschillende foto’s en video’s te zien waarin te zien is dat een meisje net doet alsof ze de prinses is. Dit blijkt vaker te gebeuren. Sam zegt: “Twee jaar geleden kreeg ik een bericht van zo’n Alexia-account, nadat ik er een tv-reportage over had gemaakt. ‘Ik snap dat wat ik heb gedaan niet kan. Wat kan ik doen om het goed te maken met het koningshuis? Wat gaat er met mij gebeuren? Op het internet staat dat ik een rechtszaak kan verwachten’, klonk het.”

Ze ging verder: “Daarna veranderde de pagina in een account met bekende foto’s van Amalia, Alexia en Ariane. Dat doet mij doet vermoeden dat het om een Oranjefan ging.” Maar wie er precies achter zit weet vooraslnog niemand. Ze schrijft: “Wie weet vindt Alexia het zelf leuk om af en toe wat persoonlijke kiekjes met de massa te delen en is één van de accounts toch gewoon van haarzelf. Voor nu houdt het account met de lookalike van Alexia zich in elk geval koest: alle foto’s zijn verwijderd.”

We weten dus nog niet precies wie achter de foto’s zit.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven