Zien: Ex-vriend van Maxime Meiland zoekt contact – “vind ik moeilijk”

Maxime Meiland heeft laten weten dat haar ex-vriend sinds kort weer contact met haar zoekt. De piepverse moeder vindt dat op sommige momenten best lastig.

Appen

“Hij appt sinds kort weleens, maar dan denk ik vaak: nu even niet”, vertelt de realityster tegen &C. Met ex Jaap kreeg Maxime hun dochter Claire. Sinds ze nu gelukkig is in de liefde met Leroy zoekt hij weer contact.

Hierover zegt ze het volgende: “Ik vind het zo zielig voor Leroy, want elke keer dat Jaap appt, staan de tranen bij Leroy in de ogen. Hij is bang dat als Jaap eenmaal weer in beeld komt, Claire bij ons wordt weggehaald.”

Ze vertelt ook dat dat Jaap contact zocht met haar tijdens de tweede zwangerschap. Dit vertelde ze aan weekblad Story: “”Hij heeft een tijdje terug wel contact met me gezocht, maar ik vind dat heel moeilijk. Mijn vriendinnen zeggen dat ik jaren op hem heb moeten wachten, dus dat ik nu ook mijn tijd mag nemen. Dat doe ik ook.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven