Estelle Cruijff is recentelijk gezellig naar Dubai gevlogen om te genieten van een vakantie met ‘Lil Kleine en zijn toekomstige vrouw Jaimie Vaes. Iets wat misschien niet heel slim was omdat de meeste mensen in Nederland in een keiharde lockdown zitten en helemaal niets mogen doen. Over deze kritiek zijn ze het niet helemaal eens en besloten dat te laten zien door hun middelvinger op te steken.

Estelle Cruijff en ‘Lil Kleine

“Kleine bedankt! Kleine bedankt! Kleine Kleine bedankt!!” deelt Estelle Cruijff op social media. Daarbij plaatste ze een foto waarbij ze hun middelvinger opsteken en lachen naar de camera. Ze besloten de foto te nemen met hun vakantie uitzicht.

BEKIJK OOK  Dit is de reden waarom Jinek steeds minder bekeken wordt - volgens deze experts

De Telegraaf

Maar dat was nog niet alles want Kleine en Estelle kunnen niet zo goed tegen kritiek en besluiten zich te richten op de krant de Telegraaf. Daar hadden ze namelijk ook nog een boodschap voor en dat was het volgende: “Zielige krant geworden @telegraafnl. Kun je beter de Donald Duck gaan lezen”, zegt Estelle Cruijff.

Estelle Cruijff en ‘Lil Kleine hebben samen oud en nieuw gevierd in Dubai en dat lieten ze ook zeker zien via social media. Ze waren namelijk op 1 januari op een luxe jacht en vierden de jaarwisseling dolgelukkig samen.

Mening

Wat vind jij van hun gedrag? Jouw mening is ontzettend belangrijk en al helemaal in deze tijden.. Je kunt reageren door hieronder op reacties te klikken.


Like it? Share with your friends!