Dit is de nieuwe rondborstige liefde van André Hazes genaamd Sarah van Soelen

Sarah van Soelen

Gisteren was het overal in het nieuws: de relatiebreuk tussen André Hazes en Monique Westenberg. Iemand van nieuwsblad Story was erachter gekomen en niet lang daarna werd het nieuws ook officieel bekend gemaakt door het management van André Hazes. Ook Monique heeft dit inmiddels bevestigd.

Maar niet kort kort nadat het officieel was is er ook nog een bekend gemaakt dat André waarschijnlijk ook nog eens een nieuwe vlam heeft genaamd Sarah van Soelen. Zelf zegt hij dat hij geen nieuwe relatie heeft maar dat er wel iets zou kunnen ontstaan…

André Hazes en Sarah van Soelen

Gisteravond was het nog slechts een roddel maar nu heeft André zelf ook bekend gemaakt dat hij een sterke klik voelt met de 25-jarige Sarah van Soelen. Hij bevestigde dit door een bericht op Instagram te plaatsen waarbij hij zei dat hij veel steun kreeg van de familie van de blondine. Hij schreef daar het volgende over:

“… Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat.

Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”

Hieronder het volledige bericht/verklaring van André.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Sarah van Soelen

Sarah van Soelen is 25 jaar oud en in influencer op Instagram en heeft daar bijna 50.000 volgers. Ook promoot ze regelmatig een webshop genaamd ‘chicaswinnyalice”. Sarah komt uit Zoetermeer  en woont in het plaatsje Bergschenhoek als we kijken naar waar haar bedrijf staat ingeschreven. Ook heeft ze een rijke vader genaamd Rudolf van Soelen die directeur is van Electro-Cirkel.

Wij hebben hieronder wat foto’s gevonden van de nieuwe liefde van André Hazes junior:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven