ZIEN: André Hazes verblijft in de garage van zijn moeder – aldus insiders

De zoektocht naar André Hazes is nog volop bezig, en hoewel iedereen alleen maar kan speculeren over wat er met Nederlands favoriete volkszanger is gebeurd, lijken bronnen tegenover Privé te bevestigen dat hij zit ondergedoken in de garage van zijn moeder.

Showbizz circus

En daarmee is het cirkeltje rondom het showbizz circus rond. André zijn privéleven ligt openlijk op straat, en iedereen lijkt er een mening over te hebben. Vooral YouTuber en zelfbenoemd showbizz kenner Yvonne Coldeweijer lijkt geobsedeerd te zijn in het leven van de volkszanger. Onlangs bracht ze nog naar buiten dat hij in een afkickkliniek zou zijn opgenomen.

Maar nu komt Privé met een ander verhaal. Onbekende bronnen van het blad vertellen dat hij zit ondergedoken bij zijn moeder in Mijdrecht. Hij wilde op deze manier al het mediageweld ontvluchten: “Rachel heeft een garage bij haar huis van waaruit je ongezien via een trap de woning binnen kan treden.”

“Normaal gesproken maakt Rachel hier zelf gebruik van. De laatste weken is dat echter niet het geval. Volgens een buurtbewoner is er laatst wel een wagen naar binnen gereden. Dat zou de auto van André geweest kunnen zijn.” Hij schijnt zich weer voor te berieden op een terugkeer in de schijnwerpers.

Hypocrisie

Ook haalt Privé nog even flink uit naar de YouTuber. Ze wordt door hen omschreven als een YouTuber die aan de lopende band onbevestigde verhalen de wereld ingeslingerd. Gelukkig heeft Weekblad Privé zich hier nooit schuldig aan gemaakt….

HET ANDRE HAZES MYSTERIE ONTRAFELD!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven