zien: André Hazes gespot op Schiphol – “Hij wil weer aandacht”

André Hazes is na een maand afwezigheid weer gespot op Schiphol. Hij landde samen met zijn moeder op Schiphol, en zoals je kon verwachten was de gehele pers uitgerukt.

Schiphol

En dat ontvouwde zich allemaal op Schiphol. André zat samen met zijn moeder Rachel op een vlucht vanuit Spanje. Maar hoe wist de gehele media dat hij op precies die dag zou aankomen? Dat schijnt te komen van Yvonne Coldeweijer.

En dat maakte ze bekend via Instagram: “RTL Boulevard, Shownieuws en alle paparazzi van Nederland: André Hazes en Rachel zitten momenteel in het vliegtuig van Alicante terug naar Nederland (KLM vlucht van 17.15u). Ze komen om 20u aan op Schiphol. Graag gedaan.”

En alle paparazzi viel nog net niet over elkaar heen op het vliegveld. Yvonne was hier maar al te blij mee: “Ik hoor net dat HEEL veel pers was uitgerukt. Ik word van alle kanten bedankt door verslaggevers en redacties. Dat vind ik wel ff leuk.”

En niemand minder dan Albert Verlinde reageerde hierop in Shownieuws: “Dat is inderdaad omdat er een soort bericht gepost is met allemaal hashtags in, dus daar was iedereen. Boulevard ook. Je zag iedereen rondlopen. Dat is toch niet helemaal in lijn met: laat hem met rust, maar ja, het werkt wel zo. Het is ook raar om daar niet te staan als iemand aankomt.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven