Zien: 200 Amish-mannen tillen schuur op met blote handen en verplaatsen het naar nieuwe locatie

Kijk naar een kolonie mieren, je zult het bewijs zien van de bewering dat er echte kracht is in aantallen. Of misschien kun je naar een bepaalde groep Amish-mensen kijken die in de VS wonen.

Nu weet iedereen dat de Amish-mensen sterk en vindingrijk zijn, vele eeuwen lang hun tradities hebben bijgewoond en de invloed van technologie op afstand hebben gehouden.

Het is het laatste punt dat hier van belang is, omdat de Amish in het algemeen niet graag de hulp van technologie accepteren als ze het kunnen vermijden. Dit geldt dan ook bij het verplaatsen van een hele schuur …

Ja, dat heb je goed gelezen. De Amish hebben altijd op een grote manier landbouw beoefend en hebben een sterke integriteit als het gaat om het helpen van je buurman.

Dus toen een schuur op de boerderij van Joseph Hochstetler (Ohio) verplaatst moest worden, kwamen 200 Amish-mannen in paardenkoetsen om hem te helpen zijn schuur naar zijn nieuwe bestemming te brengen.

De mannen pakten de schuur op en droegen hem meer dan 45 meter en draaiden hem zelfs voordat hij op zijn nieuwe locatie stond. Bovendien duurde het hele proces slechts een paar minuten. Zo indrukwekkend!

Dit laat zien wat mensen kunnen, wanneer ze er hun zinnen op zetten en samenwerken. Onnodig is het om te zeggen dat geen enkele man ooit in staat was geweest om zo’n prestatie te bereiken, maar door de kracht van communicatie en vriendschap konden een aantal mannen samenwerken voor iets geweldigs.

Bekijk de video hieronder en laat je inspireren:

Het vermogen om binnen een team te werken, is een kwaliteit die nooit uit de mode raakt! Deel dit artikel als je het eens bent met deze stelling en vindt dat dit echt een geweldig voorbeeld is!