Zieke werknemer krijgt bezoek van de baas: ”NU je nest uit en aan het werk”

Zieke werknemer krijgt bezoek van de baas: ''NU je nest uit en aan het werk''

Het is weer griepseizoen, en dus snotteren we er weer flink op los. Zo’n seizoen zorgt ook voor ontzettend veel ziekmeldingen, waar werkgevers natuurlijk niet blij van worden. Maar goed, niemand wordt voor de lol ziek, en dus is het een kwestie van uitzitten.

Werknemer komt niet

Althans…Op internet gaat momenteel een video kneitertje hard viraal. Een werknemer die zichzelf heeft afgemeld, wordt namelijk bezocht door…zijn werkgever.

Via een ‘slimme deurbel’ is te zien hoe de man wordt verrast door een bezoek van de baas. Die heeft maling aan het feit dat zijn werknemer niet in staat is om te werken.

De baas heeft een klus af te maken voor een bepaalde deadline en vandaag is je niet lekker voelen even geen optie. De man eist dat de werknemer uit bed komt, zichzelf aankleed en met de rest van het personeel meegaat. De klus moet vandaag af, en zonder hem gaat dat niet lukken.

‘Je hoeft nooit meer te komen’

We horen dat de werknemer herhaaldelijk stelt dat hij niet in staat is om te werken, maar de baas blijft hem pushen. Mocht de klus vandaag niet af zijn, gaat dat de werkgever ’ten grand’ (tienduizend dollar) kosten. En die wil hij liever niet aftikken natuurlijk.

Uiteindelijk gaat het zo ver, dat de baas aangeeft dat wanneer zijn werknemer niet komt, hij nooit meer hoeft te komen. De beelden kun je hieronder bekijken:

Reacties

De video maakt de tongen behoorlijk los, want wanneer je niet in staat bent om te werken heeft je werkgever toch helemaal het recht niet om langs te komen? Laat staan om je te vertellen dat je nooit meer hoeft te komen als je NU niet komt. Wat vind jij? Laat het weten in de reacties

Scroll naar boven