Zesde seizoen van hitserie Peaky Blinders is in de maak

Het zesde seizoen van de wereldberoemde hitserie Peaky Blinders is in de maak. Net als alles in de wereld werd ook de productie in maart in de ijskast gezet als gevolg van de pandemie van het coronavirus.

De uitvoerend producent, Caryn Mandabach, bevestigde de aankondiging en zei tegen de fans: “Samen met onze geweldige, ondersteunende partners bij BBC en Netflix hebben we er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat we Peaky weer veilig in productie kunnen krijgen; de veiligheid van onze cast en crew is altijd onze prioriteit.

“Dank aan alle Peaky-fans die zo standvastig en geduldig zijn geweest. Serie zes markeert het einde van een episch verhaal dat het publiek heeft betoverd sinds het begin in 2013, maar de wereld van Peaky Blinders zal zeker verder leven.”

Tommy Bulfin, Executive Producer voor de BBC, voegde eraan toe: “We zijn erg enthousiast dat het filmen voor Peaky Blinders is begonnen en zijn iedereen zo dankbaar voor al hun harde werk om het te laten gebeuren. Steve’s scripts voor seizoen zes zijn echt opmerkelijk en bieden een passende send-off die we zeker zullen verrukken fans.”

Nu we kunnen bevestigen dat de serie op zijn vrolijkst is, is het de moeite waard om onszelf eraan te herinneren hoe de seizoensfinale 5 eindigde.

Je kunt je vast wel herinneren dat Tommy’s plan om Oswald Mosley op een fascistische rally af te stoten niet al te soepel verliep, met de uiterst rechtse politicus die overleefde en het Aberama-goud dat gedood werd.

Het seizoen eindigde met Tommy die schreeuwde terwijl hij door een mistig veld marcheerde met een pistool tegen zijn hoofd, schijnbaar klaar om de trekker over te halen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven