Zeer intieme foto van André Hazes en Sarah van Soelen uitgelekt

Andre Hazes is de afgelopen tijd ontzettend vaak in de media geweest. Hij heeft drie jaar lang relatie gehad met Monique Westenberg maar dat is nu ten einde. Nu is er onlangs een foto opgedoken waarbij je André Hazes samen met zijn nieuwe liefje intiem op de foto ziet verschijnen.

Monique heeft het erg zwaar gehad de afgelopen tijd. Ze heeft laten weten dat ze erg verdrietig is dat André hun gezin heeft verlaten.
André lijkt het allemaal niet zo heel erg veel uit te maken want hij is in de afgelopen jaren meerdere keren van relatie geswitched.

De eerste keer dat het uitging tussen Andre en Monique besloot hij Monique in te ruilen voor Bridget Maasland. De relatie tussen Andre en Bridget duurde echter niet heel lang en na een paar maanden krabbelde Andre weer terug bij Monique. De twee zouden zelfs gaan trouwen maar dat is echter niet doorgegaan omdat André weer een nieuwe liefde heeft gevonden genaamd Sarah van Soelen.

Intieme foto André en Sarah

De twee hebben het echter steeds gezelliger want laatst was er al een foto uitgelekt waarbij je kon zien hoe gelukkig André er wel niet uitzag.

Nu is er echter nog een foto gelekt waar de twee wel erg intiem samen zijn en we bijna kunnen bevestigen dat ze wat hebben.

Kijk en oordeel zelf:

andre-sarah-intiem

Laat een reactie achter

Scroll naar boven