Zeer droevige update over gezondheid Céline Dion: ”Zij verdient dit niet”

Zeer droevige update over gezondheid Céline Dion: ''Zij verdient dit niet''

Dat het niet goed gaat met de gezondheid van Céline Dion is al een tijdje bekend. Vorig jaar kreeg Céline te horen dat ze kampt met het Stiff Person Syndrome (SPS).

Tournee afgezegd

In een emotionele video op Instagram deelde ze dit nieuws met haar volgers. Ze vertelde zeer aangedaan dat SPS niet alleen haar hersenen en ruggenmerg aantast, maar ook spasmen en beperkte mobiliteit veroorzaakt. Op dit moment is er nog geen remedie beschikbaar.

De legendarische zangeres maakte vorige week bekend dat ze vanwege haar gesteldheid niet is staat is om op te treden. Via sociale media liet ze weten haar aanstaande wereldtournee met pijn in het hart te annuleren.

Zeer droevige update over gezondheid Céline Dion: ''Zij verdient dit niet''

Afwezig bij première

Sinds bekend is geworden wat er met haar aan de hand is, houdt Dion zich nogal op de vlakte. Eerder deze maand zou Dion op de rode loper verschijnen voor de première van de film Love Again.

De film markeert het debuut van Celine Dion op het grote scherm, maar tot verbazing van veel mensen kwam Celine zelf niet opdagen.

Gaat niet goed

Radar Online meldt hierover dat zangeres zich heel slecht voelde. Door dat bericht namen de zorgen over Celine Dion weer toe. Een insider bevestigt dat het niet goed gaat.

”Ze heeft veel moeite met lopen en heeft periodes waarin ze extreme pijn voelt die spontaan opkomen. Celine wil er zelf niet te veel over kwijt, maar haar leven is drastisch veranderd.”

De insider vertelt ook dat de zangeres momenteel specialisten in de arm heeft genomen. Ze ziet een neuroloog, holistisch beoefenaar, ergotherapeuten en fysiotherapeuten. Ze heeft de hoop dat het lot kan verslaan en weigert toe te geven aan een nederlaag.”

Alles op alles

Er zijn echter ook bronnen, volgens Radar Online, die melden dat Celine alles op alles gaat zetten om een comeback-tour te bewerkstelligen. Die moet eind volgend jaar gaan plaatsvinden.

Ook haar zus Claudette is positief gestemd. ”Ik ben ervan overtuigd dat het leven haar zal teruggeven wat ze heeft gegeven. Ze is een buitengewoon intelligente vrouw.”

”Ze is zo gul en getalenteerd en bovendien dol op het leven. In plaats van te huilen om haar lot, probeer ik positief te zijn in de hoop dat ze ooit weer op het podium zal staan.”

We wensen Celine Dion alle kracht toe die deze super zangeres verdient. Doe mee en deel dit artikel op sociale media, of wens haar sterkte in de reacties ❤

Scroll naar boven