Ze zeiden dat deze test onmogelijk is, maar degenen met OCS/OCD scoorden 100%

Puzzels zijn een fantastische manier om de tijd te doden. We kunnen ons in een situatie bevinden waarin we slechts een paar minuten moeten doden en voor je het weet zitten we midden in een intrigerende puzzel en vinden we het moeilijk om op te geven. Puzzels zijn ook een fantastische manier om de geest scherp te houden en sommige mensen doen dat juist voor dat doel. Er is geen twijfel dat je puzzels doet om je eigen redenen, maar in dit geval is het misschien gewoon om te zien of je beter bent dan de meeste mensen die het proberen.

Er zijn veel mensen die zeggen dat het nodig is om OCD/OCS te hebben om deze puzzel op te lossen. Sommige mensen zeggen dat het niet waar is en hoewel ze geen last hebben van OCD/OCS, zijn ze in staat om erachter te komen door gewoon de lege plekken in te vullen. In beide gevallen is het een vrij unieke test en één die je kunt doen om de geest scherp te houden, het oog scherp te houden en misschien een klein beetje over jezelf te leren in het proces.

De statistieken toonden aan dat mensen die wel OCD/OCS hadden in staat waren om 15/15 te scoren op de hele test. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb veel mensen horen zeggen dat ze OCD/OCS hebben, maar in beperkte mate. Geef het een kans en kijk hoe je het doet. Mogelijk worden je vermoedens van OCD/OCS bevestigd.