Zanggroep ‘Divo’ zingt een magische vertolking van het nummer “Hallelujah”. Ik kon mijn tranen amper bedwingen.

In 2016 zijn er veel wereldberoemde zangers overleden, zoals Leonard Cohen en Prince. Hoewel we de zanger niet meer kunnen bewonderen in het echte leven, kunnen we zijn muziek, die tijdloos is, nog steeds beluisteren. Dit wordt ook meestal aan de lopende band gedaan na het overlijden.

Iedereen kent het wereldberoemde lied “Hallelujah” van Leonard Cohen. We hebben al meerdere versies laten horen van deze klassieker. Maar ik kan met zekerheid zeggen: deze versie van de groep Il Divo is een magische uitvoering, die vooral in deze kerstmaand extra goed tot zijn recht komt. Dat is ook precies de reden waarom ik deze clip zo graag met al onze fans wilde delen.

divo

De Italiaanse groep Il Divo heeft maar liefst 24 miljoen albums verkocht en heeft al voor al meer dan 100 platen gouden en platina gekregen. Ik kan precies begrijpen waarom als ik deze mannen hoor zingen.

Laat ons weten wat je van deze versie van “Hallelujah” vindt. Dit ter nagedachtenis aan Leonard Cohen. Daarom wil ik aan iedereen vragen om deze video te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

LEES OOK:  8 danseressen staan klaar om te beginnen. Maar kijk eens naar het kleine meisje in het rood. Hartverwarmend!

Wat vind jij? Reageer hieronder: