Zangeres Maan snuift samen met haar vriend: ”Dat doet toch iedereen”

Zangeres Maan snuift samen met haar vriend: ''Dat doet toch iedereen''

Zangeres Maan de Steenwinkel was voorheen een ontzettend leuke meid. Haar doelgroep waren de wat jongere mensen. Anno 2023 heeft ze haar focus een beetje verlegd. Een voorbeeldfunctie wil Maan liever niet hebben en dat bewijst ze met enkele uitspraken.

Sinds november vorig jaar papt aan met Goldband-lid Karel Gerlach. De groep kreeg een paar maanden geleden een ontzettende slechte naam.

Dat kwam doordat Milo Driessen tijdens een optreden gewoon sos opsnoof, terwijl hij vol gefilmd werd. Hieronder de beelden van dit gebeuren:

Slechte invloed

Volgens Milo zijn alcoholische versnaperingen en snoepen van middeltjes een ‘probleem’ voor de groep, die blijkt te bestaan uit een groepje j*nkies.

”Het is wel iets waar we met z’n vieren mee worstelen, ieder op zijn eigen manier. Dat is niet iets van de laatste tijd, ook lang voor Goldband al. We zijn altijd al van het feesten en het verdoven geweest.”

Vogue

Karel en Maan sieren de cover van de nieuwe Vogue. Daarbij mogen ze ook over hun slechte gewoontes vertellen. Karel: ”Als ik lam ben of iets achterover heb gegooid, maakt alles me minder uit.”

”Dan boeit het me niet meer om herkend te worden of de meningen van anderen te horen.” Zijn vriendin Maan begrijpt dat volledig en geeft aan dat snuiven voor haar ook een uitweg bied.

”Op zulke momenten hoef ik even nergens aan te denken.” Toch past de zangeres wel op met het gebruiken, omdat ze niet wil dat mensen het zien als ze volledig van het padje af is. “Toch denk ik weleens: boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar.”

‘Iedereen doet het’

Karel voegt daar nog aan toe dat ze geen goed voorbeeld geven. Hij beweert ook dat ”iedereen het doet”. Klinkklare onzin uiteraard, maar het Goldband-lid denkt dat echt.

 

Scroll naar boven