Zanger Toon Mentink op 24-jarige leeftijd overleden

Zanger Toon Mentink is op 24-jarige leeftijd overleden. De jongen kenden veel mensen van zijn deelname aan The Next Boy/Girl Band en The Voice of Holland.

We weten nog niet waaraan hij overleden is. Luca Gilliot waar hij samen mee in de band zat is enorm verdrietig en zegt er het volgende erover: “Het breekt mijn hart om dit te posten💔…. Ik voel me vereerd dat ik deel heb mogen uitmaken van jouw verhaal.”

“We hebben samen een mooi avontuur mogen beleven. Van onze auditie dag met de TNBGB tot het winnen van de show, het optreden in Jakarta en de talloze draaidagen met de band. Je was mijn maatje. De eerste persoon die ik kwam lastig vallen als ik weer vragen had over muziek of nieuwe akkoorden wilde leren op de piano of gitaar. Iemand met wie ik altijd kon lachen en tegelijkertijd zoveel van kon leren. Je was een muzikaal talent en een pracht persoon. Had ik maar geweten hoe jij je nu voelde… Rust in vrede maatje. ❤️”

Meerder mensen uit de muziekwereld zijn geschokt, waaronder Tim Douwsma:

Ongelofelijk geschrokken van dit nieuws! 😢 Ik heb je mogen leren kennen als een fantastische gozer met zoveel talent, tijdens The Next boy/ Girl band. Ik wil de familie en al zijn vrienden heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. 🙏🏻❤️ Laten we met zijn allen extra goed op elkaar letten🙏🏻 #rustzacht #toon”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven