Yvonne Coldeweijer pakt Sarah van Soelen hard aan

Yvonne Coldeweijer is in korte tijd erg populair geworden. Ze staat ook wel bekend als Alberta Verlinde. Ze is niet bang geworden van de Juridsche stappen die André Hazes en Sarah van Soelen willen nemen. Ze gooit zelfs nog wat extra olie op het vuur.

 Kritiek

Er is namelijk veel kritiek gekomen op het stel. Ze delen namelijk bijna elke minuut van hun leven. Vanaf het moment dat hij Monique had gedumpt gooide ze alles online. Zonder te denken aan haar gevoelens, gooide ze al hun geluksmomenten online.

De grootste criticaster is Yvonne Coldeweijer. Ze onthulde deze week dat Sarah is opgenomen in een kliniek in Spanje. Ze zei zelf dat het ging om een terugval in haar cocaïneverslaving. Maar het management van André zegt dat dit niet waar is. Ze zou daar zitten om te leren hoe je goed met alle media aandacht kunt omgaan.

Yvonne vindt dit zwaar overdreven. In haar Youtube video zegt ze: “Weet je? Als het je niet bevalt en je hebt er zo verschrikkelijk veel last van dat je er ‘mediatraining’ voor moet volgen, ga dan lekker van f*cking Instagram af, meid!”

De hele dag

Yvonne zegt dat ze zelf om die aandacht vragen. “Niemand heeft jou gevraagd om in de media te treden. Precies f*cking nobody, helemaal niemand niet! Als ik drie selfies zie van jullie samen op een dag, dan is het weinig. Jullie zijn echt de hele dag – vooral jij Sarasoel – van alles over jullie aan het posten. De hele dag!”

Yvonne vindt dat Sarah zich sowieso gedeisd had moeten houden, vooral kort zo na de breuk met André en Monique.

“Ik had vanaf moment één me heel erg gedeisd gehouden en niets gepost op social media. Volgens mij hebben jullie genoeg geld en je bent met André dus je gaat toch wel beroemd worden. Ik had er een jaartje mee gewacht, puur omdat dat gewoon veel chiquer is.”

Bekijk hieronder de video:

ANDRE HAZES VALT MIJ AAN IN DE MEDIA - DE POPCORN SHOW #15

Laat een reactie achter

Scroll naar boven