Yusuf uit Ter Apel komt achter uw dochter(s) aan

Vandaag was wederom een heerlijke warme dag. Ook in het opvangcentrum in Ter Apel scheen de zon en sommige mensen kunnen daar niet zo goed tegen. Neem nu Yusuf. Waar hij vandaan komt weten we niet, maar hij is nogal dol op Nederlandse meisjes.

‘Nederland islamitisch maken’

In een vandaag uitgebrachte video van Ongehoord Nederland zijn twee nieuwe Nederlanders te zien. Beiden mogen even aan het woord komen.

De eerste hebben we vanmiddag al een artikel over geschreven. De economische migrant uit Tunesië is hiergeen gekomen omdat hij in zijn thuisland ’te weinig verdient’.

Hij is zeker nog niet op de hoogte van wat alles hier kost, maar dat terzijde. Er zullen hem mooie verhalen voorgespiegeld zijn.

De jongen houdt er nogal een aparte denkwijze op na. Hij wil dat Nederland een ‘moslimland’ wordt, ”want islam is goed”, zo stelt hij

Nederlandse meisjes

Wie ook in de video te zien is, is Yusuf. Er wordt niet aangegeven waar hij vandaag komt. Hij zegt weinig nuttige dingen en is vol lof over Nederlandse meisjes.

Yusuf uit Ter Apel komt achter uw dochter(s) aan

Yusuf heeft weinig eisen. Het enige wat hij weet, is dat hij gek is op ‘Nederlandse meisjes met blond haar en blauwe ogen”. Om zijn woorden kracht bij te zetten, gooit hij er nog een ‘mashallah’ uit.

We hebben het even opgezocht, Volgens Google betekent het ‘wat God heeft gewild’. Yusuf heeft dus weinig vertrouwen in eigen kunnen. Iemand anders moet het voor hem regelen.

Afijn, wellicht zit Yusuf binnenkort wel bij jou thuis aan de keukentafel. Tenminste, als je dochter blond is en blauwe ogen heeft.

Over de auteur