WTF: Oma bevalt van eigen kleindochter

WTF: Oma bevalt van eigen kleindochter

In het Amerikaanse Utah is een 56-jarige grootmoeder bevallen van een meisje. Nancy Hauck is niet de biologische moeder, maar fungeerde als draagmoeder.

Haar zoon en schoondochter hebben al vier kinderen, maar konden geen kinderen meer krijgen en daarom wierp Nancy zichzelf op als draagmoeder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cambria Hauck (@cambriairene)

Vruchtbaarheidsproblemen

Jeff en Cambria wilden altijd al een groot gezin. Nadat de twee in huwelijksbootje was getreden, kwam naar buiten dat Cambria vruchtbaarheidsproblemen had. Na een ivf-behandeling beviel ze in 2016 en in 2017 van een tweeling. Daarna ging het bergafwaarts.

Cambria kreeg na de laatste bevalling last van krampen en bloedingen. Artsen concludeerden dat Cambria’s baarmoeder verwijderd moest worden. Een enorme tegenslag voor het koppel, dat graag zeven kinderen wilde. Die droom zagen zij bijna uiteenspatten, totdat Jeffs moeder met een idee kwam.

Draagmoeder

Zij wilde wel draagmoeder zijn. En zo geschiedde. Op 2 november beviel ze van Hannah. Of het niet bizar is om je eigen moeder te zien bevallen? Jeff vindt van niet: ”Dit is toch schitterend?” Ook Cambria is blij en noemt het een schitterende ervaring voor de hele familie.