Wraak van vrouw wanneer de echtgenoot haar verlaat voor een jongere vrouw is briljant

Dit is een verhaal over wraak. Het gaat over een vrouw wiens man haar verliet na 37 jaar huwelijk. Hij had een affaire met zijn veel jongere secretaresse en maakte de beslissing om van zijn vrouw te scheiden en in te trekken bij zijn nieuwe liefde. Maar zijn vrouw zou het hem niet gemakkelijk maken om te vertrekken. Dit hilarische verhaal verdient het om gedeeld te worden! ?

Na 37 jaar getrouwd te zijn, dumpte Ben plotseling zijn vrouw Anne en verliet haar voor zijn jongere secretaresse met wie hij een affaire had.

Zijn nieuwe vriendin eiste dat zij en Ben gingen samenwonen in het grote huis waar Ben eerder woonde met zijn vrouw. En dankzij zijn bekwame advocaten slaagde Ben erin het huis te krijgen na de scheiding. Hij gaf Anne slechts drie dagen om te verhuizen.

Op de eerste dag pakte ze al haar spullen in dozen. De volgende dag belde ze twee jongens die langs kwamen en al haar spullen naar haar nieuwe huis verhuisden en op de derde dag ging ze voor de laatste keer zitten in de prachtige eetzaal van het huis, stak kaarsen aan, zette rustige muziek op de achtergrond en genoot van haar laatste maaltijd in het huis.

Nadat ze klaar was met eten, ging ze naar elke kamer in het huis en legde ze de overgebleven garnalen op de bodem van de gordijnen. Toen maakte ze de keuken voor de laatste keer schoon en verliet ze het huis waar ze 37 jaar van haar leven had doorgebracht.

Toen Ben met zijn nieuwe vriendin het huis introk, was alles de eerste paar dagen perfect, maar langzaam begon er een onaangename geur door het huis te verspreiden. Ze probeerden alles: ze maakten alles schoon en waste alles wat ze konden bedenken. Ze controleerden alle ventilatieopeningen om er zeker van te zijn dat er geen dode muizen waren en schrobden elk tapijt in huis. Ze installeerden ook overal luchtreinigers.

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte kwam langs en installeerde allerlei valstrikken om alle mogelijke insecten en plagen te doden. Maar niets werkte.

Na een tijdje stopten hun vrienden met bezoeken. Het werd zelfs zo erg dat de huishoudster stopte met werken vanwege de onaangename geur.

Uiteindelijk hebben ze nooit de bron van de geur ontdekt en besloten dat het beter was om te verhuizen. Een maand verstreek en hoewel ze hun startprijs van het huis met meer dan 50% verlaagden, konden ze geen koper vinden voor hun stinkende huis. De geruchten over het stinkende huis verspreidden zich en zelfs de lokale makelaars in onroerend goed weigerden te antwoorden toen het paar belde. Ze moesten een grote hoeveelheid geld van de bank lenen om een ​​nieuw huis te kopen.

Na een tijdje belde Ben zijn ex-vrouw Anne om te vragen hoe alles zat. Hij vertelde haar over het stinkende en rotte huis. Ze luisterde netjes naar wat hij zei en vertelde hem toen dat ze haar oude huis echt miste en dat ze het huis graag zou willen kopen.

Ben wist dat zijn ex-vrouw niet wist hoe slecht de geur was, en hij stemde ermee in om het huis aan haar te verkopen voor één tiende van wat het huis ooit waard was, maar alleen als ze bereid was de papieren die dag te ondertekenen. Ze accepteerde onmiddellijk.

Een week later waren Ben en zijn jonge vriendin heel blij toen het verhuisbedrijf al hun bezittingen uit het huis haalde om naar hun nieuwe huis te verhuizen. Ze hadden geluk dat ze eindelijk van het stinkende huis af waren en Ben was erg blij dat hij zijn ex-vrouw met de deal had bedrogen.

De laatste dingen die uit het huis werden uitgevoerd waren de gordijnen.

Deel alsjeblieft dit verhaal als je denkt dat deze vrouw slim was!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven