Wordt professioneel snoeptester en verdien bijna €100.000,-

Altijd al gedroomd van een baan als professioneel snoeptester? Dan hebben wij een levensgrote kans voor je. Een Canadees bedrijf genaamd Candy Funhouse zoekt namelijk iemand voor hun eerste vacature als ‘Chief Candy Officer’.

Chief Candy Officer

We horen je al denken – maar wat houdt dit precies in? Nou, snoep eten. Meer niet. Ook een leuk extraatje is dat je er ook nog eens een goed salaris voor krijgt, namelijk ongeveer €98.000,- per jaar. Maar het wordt nog beter – want het is niet echt een kantoorbaan. Je mag al het snoep testen vanuit het comfort van je eigen huis.

De functiebeschrijving luidt: “We zijn op zoek naar ’s werelds eerste en enige Chief Candy Officer! Deze mogelijkheid is thuiswerken met de optie om te werken vanuit Toronto, Canada (Canadese inwoners) of Newark, New Jersey (Amerikaanse inwoners).

Beeld: Instagram/candyfunhouse

3.500 snoepproducten met maand

Voor de taak moet de toekomstige werknemer wel meer dan 3.500 snoepproducten per maand testen, snoepvergaderingen houden en beslissen welke producten het Candy Funhouse zal vervoeren. Het maakt Candy Funhouse blijkbaar niet uit dat het een baan is waar je vrijwel zeker diabetes door krijgt.

De applicaties zijn gemaakt voor iedereen van 5 jaar of ouder. Dat zou toch wat zijn – een vijfjarige die 3.500 snoepjes per maand moet eten en daarvoor bijna €100.000 euro voor krijgt. In wat voor een wereld leven we.. Helaas voor iedereen die buiten Noord-Amerika woont – wil je de baan? Dan zou je moeten emigreren.

Make $100,000 Eating Candy - Dream Job! Chief Candy Officer Candy Funhouse

Laat een reactie achter

Scroll naar boven