Woeste transvrouw waarschuwt: ”Wie mij weigert in de dames-wc, maak ik af”

Gestoorde transvrouw waarschuwt: ''Wie mij niet in de dames-wc laat, maak ik af''

Een transvrouw heeft mensen gewaarschuwd het niet in hun hoofd te halen om haar de toegang tot de dames-wc te weigeren. Dat moet je namelijk bekopen met je leven.

‘Je gaat eraan’

Tara Jay, de activiste in kwestie, is duidelijk: ”Wie mij zal proberen te weigeren, kan ervan op aan dat het de laatste fout in zijn of haar leven is geweest. Je gaat eraan.”

Jay, die in 2017 ineens tot de conclusie kwam dat ze liever een lesbische vrouw wilde zijn, heeft andere transgenders en LGBTQ’ers zelfs opgeroepen wapens aan te schaffen.

In de video, die inmiddels verwijderd is (maar die wij natuurlijk gewoon hebben), gaat Tara helemaal uit haar plaat. Ze zegt:

”Als je een wild dier in een hoek drijft, worden ze gevaarlijke dieren. Dus als jij bereid bent om mij tegen de houden, zal je dat bekopen met je leven.”

”Probeer mij tegen te houden om naar een damestoilet te gaan als je durft. Het zal de laatste fout zijn die je ooit gemaakt hebt.”

‘Koop wapens’

Jay voegt daar nog eens aan toe dat dit een oproep is voor transgenders en LHBTQ-mensen om zichzelf te bewapenen. ”Je moet een geweer kopen en leren hoe je moet schieten.”

In de video, die door TikTok offline werd gehaald, zegt ze ook nog dat het haar niet uitmaakt als ze haar account verliest.

”Rapporteer me maar. Ik ga gewoon vrouwentoiletten gebruiken en met mijn geslachtsdeel lekker tussen de vrouwen in de vrouwenkleedkamer staan.”

Transgenders reageren

Tara had gehoopt dat ze met haar video de transgender-community achter zich zou krijgen. In plaats daarvan wordt er met afschuw gereageerd.

Oli Londen, een K-pop zanger uit Engeland, maakte zijn transitie recent weer ongedaan. Hij reageert verwoestend op de video.

”Dit is gewoon weer een voorbeeld van een biologische man die zich aangemoedigd voelt om vrouwenruimtes binnen te dringen in naam van ‘eigen identiteit’.

Scroll naar boven