Woedende militaire vader maakt snel foto na het zien van boodschappen van andere klant

Patrick Gibson is een soldaat van het Amerikaanse leger, dus hij weet wel het een en ander over hoe een bijdrage te leveren. Niet zo lang geleden stopte hij in zijn plaatselijke Walmart-winkel om een paar boodschappen te doen voor zijn gezin met het kleine beetje geld dat over was van zijn loon.

Terwijl hij in de rij stond, zag hij de twee volle karren met boodschappen die het echtpaar dat voor hem stond kochten. Weinig wist Patrick, toen hij die dag in de rij stond, dat hij op het punt stond iets te zien dat hem diep zou raken.

Toen Patrick zag hoe het echtpaar hun boodschappen betaalde en wat ze ermee deden, besefte hij dat er iets heel erg mis was. Vervolgens ging hij op sociale media om zijn frustraties te uiten.

Patrick maakte een foto van zijn boodschappen met ernaast de boodschappen van het echtpaar en plaatste dit vervolgens op zijn Facebook.

Hij schreef: “De afbeelding die je links ziet, is de hoeveelheid boodschappen, waaronder luiers, die ik voor mijn gezin kon betalen”, Mijn gezin bestaat uit mijn vrouw, zoon, dochter en ikzelf.

Patrick legde uit dat hij contant betaalde en dat hij heel hard werkt om de kost te verdienen en voor zijn gezin te zorgen.

“De afbeelding rechts is van een aankoop van iemand voor mij in de rij. Als je niet kunt zien op de foto, het zijn 2 volle karren van boodschappen waaronder dergelijke items zoals vlees en andere luxe producten.”

Maar het probleem was niet alleen wat er in de wagen zat.

“Dit is het ergste van alles. Deze aankoop is gedaan met voedselbonnen. ”

Niet alleen dat, maar Gibson merkte op dat het echtpaar een “EBT-kaart” had om een ​​energierekening van $800 mee te betalen en ook flink wat contant geld had. Tot overmaat van ramp leek het echtpaar perfect geschikt voor fysieke arbeid.

De laatste druppel in Gisbon’s boek was toen de boodschappen werden ingeladen in hun gloednieuwe auto “Hyundai Genesis”. Dat is een voertuig ter waarde van ongeveer $15.000 tot $20.000 meer dan Patrick’s auto.

“Ik dacht dat ik maar de tijd zou nemen om deze persoon/familie te vertellen dat je van harte welkom bent bij ons allemaal. Hard werken om eten te kopen, Amerikanen die hun rekening moeten betalen terwijl jullie fancy steak eten en ik ontbijt en lunch oversla. Elke dag zodat mijn vrouw en kinderen elke dag te eten hebben omdat $ 50 – $ 75 dollar niet veel is, ‘zei Gibson in de hoop dat het paar zijn Facebook-bericht zou zien.

“Dus, geniet van je gratis aankoop van $ 800 van de supermarkt.”

Het is geen verassing dat de post van Gibson behoorlijk wat aandacht heeft getrokken. Veel mensen waren het eens met zijn gevoelens.

“Ik ben het 100% met je eens Patrick. Er zijn veel die het echt nodig hebben, maar zoals je al zei, er zijn veel die het systeem misbruiken! “schreef een persoon.

Velen waren het erover eens dat voedselbonnen en dierenwelzijn alleen moeten helpen bij het ondersteunen van de eerste levensbehoeften voor mensen die moeilijke tijden doormaken. De programma’s waren nooit bedoeld als levensstijl voor diegenen die liever niet werken.

Anderen denken dat hij te snel is geweest om het echtpaar te beoordelen waarvan hij niets wist.

“Ken je echt hun achtergrondverhaal? Wees niet snel om iemand te beoordelen, want je bent boos. Hoe weet je of die persoon werkt en dat hun partner niet werkt vanwege problemen? Dat al het geld op zak is om hun rekeningen te betalen dat de nieuwe auto een geschenk was? Hoe weet je dat dat niet het geval is? “Vroeg een persoon.

Patrick Gibson reageerde toen:

“Laten we het gewoon noemen wat het is. We kunnen allemaal rondhangen en geloven in zonneschijn en regenbogen die zeggen dat de oude niet een boek beoordeelt op zijn kaft-onzin, maar de realiteit is dat zo veel mensen misbruik maken van het systeem dat is opgezet voor worstelende families. Als we niet eens kunnen erkennen dat er een probleem is, hoe kan het dan ooit worden gecorrigeerd. En een gloednieuwe auto als een geschenk? Werkelijk? Als ze vrienden of familie hebben met geld zoals dat, dan is het jammer dat ze nog steeds $ 800 per maand nodig hebben in voedselbonnen. ”

Ondanks dat ik het verhaal niet ken denk ik dat Patrick Gibson nog steeds een goed punt heeft. Helaas is het de realiteit dat er mensen zijn die misbruik maken van het socialezekerheidsstelsel die de reactie van Gibson rechtvaardigen.

Misbruik gebeurt. Het is een probleem. Als we het niet roepen als het er is, hoe verwachten we dan dat er ooit iets aan gedaan zal worden? Wat denk je? Heeft Gibson gelijk met zijn opmerkingen? Laat ons uw mening weten in het opmerkingenveld hieronder. Deel dit artikel als je denkt dat het debat dat Gibson heeft gestart, moet worden voortgezet!

Bron: Facebook