Woedende familie van Gordon meldt zich: ”Dat huwelijk is nep!”

Shocking: Gaan Gordon en Gavin het weer proberen!?

Het is vast niemand ontgaan dat Gorden recent ten huwelijk is gevraagd door zijn veel jongere vriendje in de Malediven. Vanzelfsprekend is ook de familie van de zanger op de hoogte van de trouwplannen. Broer John heeft nu de media opgezocht en doet een ontluisterende onthulling. 

Huwelijk

Onlangs deelde Gordon groot nieuws op zijn Instagram. In een aantal posts liet hij weten dat zijn vriendje Gavin, die hij pas net kent, hem als man wil. ”Tegen al mijn verwachtingen in, ging mijn vriend op zijn knie om me ten huwelijk te vragen. Ik kan niet meer stoppen met huilen”, zo schreef de zanger.

Hoewel veel mensen direct al hun twijfels uitspraken over deze plannen, omdat de twee net 3 maanden een relatie hebben, zegt Gordon gelukkiger te zijn dan ooit.”

Familie gelooft er niets van

Toch gelooft zelfs zijn eigen familie niet dat Gavin de ware voor Gordon is. Vooral broer John is sceptisch. ”Tja, wat moet ik hier nu op zeggen. Gordon en die nieuwe vriend hebben nog maar net drie maanden een relatie. Dit kun je toch niet serieus nemen?!”, zegt hij in weekblad Party. ”Toen ik het te horen kreeg kwam ik niet meer bij van het lachen. Hou nou toch heel snel op met die onzin!”

Woedende familie van Gordon meldt zich: ''Dat huwelijk is nep!''
Screenshot: Ditjesendatjes.nl

‘Niemand gelooft het’

Het huwelijk van Gordon en Gavin is gepland voor dit najaar en volgens John moeten we eerst maar afwachten of er dan überhaupt nog sprake is van een relatie. ”Wat denk je zelf? Ik hoor om me heen dat niemand er geloof aan hecht, maar er onderling wel weddenschappen op afsluiten. Daar komt bij dat ik heb begrepen dat zijn nieuwe vriendje vooral op oudere mannen valt.”

‘Aandachtsgeil’

John is van mening dat Gordon vooral aandacht wil. Eerst wilde hij niets meer te maken hebben met Instagram en nu deelt hij elke stap die hij samen met Gavin zet. ”Mijn broer is gewoon aandachtsgeil. Dit is toch geen nieuws? Mensen worden er een beetje moe van, al die vriendjes. En wij als familie ook.”

Scroll naar boven