Winston knalt confettikanon vol in het gezicht van thuiswinnaar Miljoenenjacht

Winston knalt confettikanon vol in het gezicht van thuiswinnaar Maxime

Miljoenenjacht was vanavond weer ontzettend leuk om naar te kijken. We hebben weer niks gewonnen. De gelukkigen. Maxime en Koen, zijn zich letterlijk een hoedje geschrokken. Winston Gerschtanowitz ging bij hen langs.

Winston knalt confettikanon vol in het gezicht van thuiswinnaar Maxime

Miljoenenjacht

Het koppel won een prijs van maar liefst 199.000 euro. Naar eigen zeggen wisten de twee nergens van en werden ze verrast door de vrolijke Winston.

Maar er is nog iets dat verraste, want het confettikanon knalde vol in het gelaat van thuiswinnaar Maxime. Winston slaagde er niet in het ding te laten knallen.

Maar toen hij het per abuis voor haar gezicht hield, ging het ineens af. Het moment heeft bij veel kijkers voor grote hilariteit gezorgd.

Finalist Angela

Ene Angela mocht uiteindelijk meedoen aan het koffertjesspel. Aan het begin van het spel had ze ontzettend veel geluk. Ze haalde de finale op het nippertje.

Dat gebeurde na het maken van een rekensom, waarbij ze de grote winnaar is. Tot verbazing van iedereen in de zaal neemt Angela plaats achter de desk.

Geen miljoenen

In het begin gaat het goed. Ze speelt de kleine bedragen al snel uit het spel. Het derde bod betreft meer dan 200.000 euro.

Wanneer de vier hoogste bedragen nog in de koffertjes zitten, besluit Angela om door te spelen. Ze acht de kans niet groot alle hoge bedragen weg te spelen.

Maar in de daaropvolgende ronde speelt ze zowel de miljoen euro, als de vijf miljoen euro eruit. Is dat even pech hebben. Daardoor is het bod fors lager.

Uiteindelijk geeft Angela niet op. Ze speelt door en weet de studio alsnog te verlaten met een slordige twee ton. Helemaal prima natuurlijk.

Hier: nog een keer het confettikanon, maar dan een close-up:

Scroll naar boven