Winkelmedewerker onthult meest gebruikte leugen tegen klanten

Winkelmedewerker onthult meest gebruikte leugen tegen klanten

Een retailmedewerker van een boekenwinkel in Schotland heeft de leugen onthuld die hij het meest tegen veeleisende klanten gebruikt. De TikTok-video waarin hij de bekentenis doet, is viraal gegaan op internet en heeft inmiddels duizenden weergaves.

Yasser Inayat, gebruikt zijn TikTok-account @the.silent.shopkeeper om zijn best bewaarde geheimen met zijn volgers te delen. In een recente video bespreekt hij de omgang met veeleisende en/of boze klanten.

”Zodra mensen in mijn winkel vragen of ik een specifiek product op voorraad heb, vertel ik hen dat ik in de voorraad zal gaan kijken. Maar eigenlijk weet ik dat ik het product helemaal niet heb”, aldus Yasser. ”Zo heb ik extra pauze en geef ik klanten het gevoel dat ik hen wil helpen door naar de voorraad te lopen.”

@the.silent.shopkeeper

#bossman #tiktokshopkeepers #retaillife #scotland #glasgow #cumbernaulduk #scotland #retail

♬ –

In een andere video laat Inayat zien wat hij dan zoal uitvoert in de tijd dat hij in de voorraadruimte verblijft. Je ziet hem een beetje vegen en op een stoel zitten. In de tussentijd wacht de klant in de winkel geduldig op goed nieuws over zijn gewenste product. Dat in het geval van Yasser dus nooit gaat komen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven