Wilfred Genee over Bridget Maasland: ‘Stop met zeiken!’

Bridget Maasland heeft heel veel media-aandacht gekregen nadat het bekend werd dat zij iets zou hebben met André Hazes. De presentator van Radio Veronica, Wilfred Genee, heeft overigens een hele duidelijke mening over Bridget Maasland en hoe zij reageert op alle commotie.

Wilfred Genee laat weten dat Bridget Maasland niet zo veel moet zeiken over de media-aandacht die ze heeft gekregen. Via Radio Veronica laat hij het volgende weten:

“Wat loop je nou te zeiken? Je bent een bekende Nederlander, weet je wel. Dan weet je dat er reacties gaan komen. Doe nou niet zo moeilijk. Alsjeblieft, weet je wel“

Celine Huijsmans, de sidekick van Wilfred Genee, was het niet eens met Wilfred en liet dat ook duidelijk weten. Via Radio Veronica liet zij het volgende weten:

“ Waarom mensen er zo op reageren en er zo mee bezig waren, dat is niet per se omdat het Bridget is, misschien een beetje, maar meer om de manier waarop het gegaan is. Als André nou al jaren vrijgezel was en hij krijgt een relatie met Bridget, dan denk ik dat mensen veel minder heftig hadden gereageerd.”

Waar Wilfred vervolgens op de volgende manier op reageert:

“Zij wekte de indruk dat ze dacht dat het nog goed zou komen en dat maakt het helemaal een beetje pijnlijk allemaal. Ach, laat het maar gaan.”

Wij zijn het overigens volledig eens met Celine Huijsmans en zijn van mening dat er veel te veel aandacht is besteed aan de liefde tussen André Hazes en Bridget Maasland. Wat vind jij? Laat het ons weten via de comments via Facebook!

Bron: Ditjes en Datjes