Wilde vrijpartij gaat helemaal mis, man moet verder leven zonder pipi

Wilde vrijpartij gaat helemaal mis, man moet verder leven zonder pipi

Ben jij wel eens op het idee gekomen een heuse marathon te houden tussen de lakens? Een 50-jarige man uit Duitsland en zijn vrouw boekten een hotelletje in Italië, en hebben daar 24 uur de liefde bedreven. Dat eindigde niet al te best.

Pillen

De twee hadden een hotel geboekt in Castel del Piano en gingen goed voorbereid te werk. Met een paar pillen in hun mik besloten de twee maar liefst 24 uur achter elkaar de liefde te bedrijven.

Nadat maar liefst 24 uur plofte het stel voldaan op bed, maar de man begon zich ineens ontzettend slecht te voelen. Hij ging naar het Mesericordia ziekenhuis, waar hem een verrassing wachtte die zijn leven voorgoed zal veranderen. Hij moet verder leven zonder pipi.

Shock

Plaatselijke media melden dat de 50-jarige man in een septische shock terecht is gekomen. Daardoor is het weefsel in zijn pipeloris en balzak afgest0rven.

Dat had weer tot gevolg dat zijn genotsknots eraf gehaald moest worden, tot groot verdriet van de Duitser. Volgens media is hij kapot van verdriet.

De man ligt nog steeds in het ziekenhuis. Zijn toestand is kritiek, maar volgens lokale media maakt hij het verder goed. Qua gezondheid dan. Mentaal is de man aan het eind van zijn latijn: ”Als ik wist dat dit zou kunnen gebeuren, had ik het nooit gedaan. Mijn mannelijkheid is weg.”

Scroll naar boven