Wild zwijn gaat er vandoor met dure laptop, naakte Duitser zet de achtervolging in

In Nederland zijn naaktstranden vrij populair. Er zijn veel plekken waar je, wanneer je dat leuk vindt, in je blootje heerlijk kunt ontspannen. Ook in Duitsland is het hartstikke normaal om in je adamskostuum van de zon te genieten.

Teuffelsee

Dit kan soms leiden tot hilarische situaties, zoals in de Duitste stad Berlijn. Hier is geen zee, maar heb je wel meertjes. Een Duitser heeft aan den lijve (haha) ondervonden wat er mis kan gaan.

De man lag lekker te ontspannen aan de Teufelssee. Dat is een schitterend meertje in een groene omgeving. Hier is kleding niet verplicht.

Terwijl hij heerlijk aan het dobberen was in het water, kwam er een zwijnenfamilie uit de bosjes. De dieren waren op zoek naar voedsel, zo is het vermoeden.

Laptop

De dieren liepen naar de tas van de man, waar snacks in zaten. Maar…De peperdure laptop van de man zat ook in de zak.

Toen de man zag wat er gaande was, rende hij het water uit en zette de achtervolging in. Op beelden die gemaakt zijn, is te zien hoe de ontblote man de achtervolging in zet. Andere strandgangers komen niet meer bij van het lachen en hebben de beelden online gezet.

Wild zwijn komt strand op en jat laptop, wanhopige Duitser zonder kleren rent achter hem aan

Uiteindelijk is het de wanhopige Duitser gelukt zijn laptop terug te krijgen. Dat dan weer wel. Hij zal er wel mee moeten leven dat de beelden het internet veroveren.

Actrice

Iemand die toevallig aanwezig was, was de Duitse actrice Adele Landauer. Zij heeft foto’s op Instagram gezet, maar heeft daar toestemming voor gekregen van de man.

Ze schrijft: ”Let op! Nadat ze (de zwijnen) pizza hadden gegeten uit een tas van iemand die aan het zwemmen was, zochten ze naar een dessertje. Ze vonden een gele tas en besloten die mee te nemen. Maar de eigenaar realiseerde zich dat het de tas met zijn laptop was.”

Scroll naar boven