Wij weten het zeker: Heikki en Milou van Temptation Island zijn nog samen

Elke donderdag zitten we weer aan de televisie gekluisterd of achter de laptop om te kijken of Temptation Island EIN-DE-LIJK spannender wordt! Hoe schattig we ze ook vinden op social media, bijvoorbeeld de beeldige instagram foto’s van Milou, hopen we dat ze toch de fout in gaan.

Het lijkt erop dat iedereen wil weten wat er allemaal aan de hand is op het eiland en ondertussen houdt het iedereen bezig. Naast Michela Kox die allemaal hilarische ontdekkingen doet en haar eigen item heeft bij Temptation island talk, houdt ook Goedele zich met Temptation Island koppels bezig!

Dit keer heeft Goedele Milou en Heikki op de bank gehad en ze kijken wel heel erg verliefd naar elkaar op de foto hieronder! Ook door wat Heikki allemaal zegt tegen Goedele weten we zeker dat er niks is gebeurd en zijn zij dus gewoon nog samen!

Dit is wat Heikki er allemaal over zegt:
“Bij haar zat er elke avond wel iemand op haar kamer. Dus dat vond ik niet zo leuk. En die gesprekjes met die kerel, waar dat over ging… Zulke gesprekken zou ik eens met Ayleen moeten hebben!” Hij weet zeker dat er meer speelde tussen de twee. “Voor mij was dat heel duidelijk: dat ze hem leuk vond. Zij zegt van niet, dat het puur over seks in het algemeen ging, maarja…” Daarnaast is Heikki er van overtuigd dat Jietse zijn Milou wel heel erg zag zitten en niet alleen maar een spel speelde, hij ziet Jietse wel als concurrent.


Wij weten het zeker: Milou en Heikki hebben het overleefd, kijk hoe verliefd ze naar elkaar kijken!: