Wetenschappers zeggen dat kleine vrouwen en lange mannen de gelukkigste huwelijken hebben

Winnie-the-Pooh zei ooit dat soms de kleinste dingen de meeste ruimte in ons hart inneemt. Dankzij een onderzoek kunnen vrouwen er tegenwoordig zeker van zijn dat Winnie zich vergiste. Volgens het onderzoek, uitgevoerd door Kitae Sohn, schijnen kleine vrouwen en lange mannen de gelukkigste huwelijken te hebben…

Wij zijn hier beter naar gaan kijken en verdiepten ons in de vraag; Hoezo? Bekijk voor het antwoord op deze vraag naar de verschillende foto’s:

https://www.instagram.com/p/BYzwuL9BZlO/?utm_source=ig_embed
In de loop van Kitae Sohn werden onderzoeksgegevens van 7.850 vrouwen verzameld en geanalyseerd. Het laat zien dat het geluk van vrouwen rechtstreeks verband heeft met de lengte van hun man.

Sohn zegt dat vrouwen aangetrokken kunnen worden door langere mannen. De studie kwam tot de conclusie dat deze factor alleen van belang is voor de eerste 18 jaar van het huwelijk. Daarna doet de lengte er niet meer toe.

Een ander onderzoek werd uitgevoerd om het antwoord op de volgende vraag te vinden: “Is lengte van belang in zaken van liefde?” Het antwoord is ja. 601 vrouwen namen deel aan dit onderzoek en deelden hun mening:

  • Iets voelt gewoon raar als ik eraan denk om ‘in’ de ogen van mijn man te kunnen kijken.
  • Er valt ook iets te zeggen over het kunnen dragen van schoenen met hoge hakken en toch korter zijn.
  • Ik wil hem kunnen knuffelen met mijn armen omhoog en om zijn nek.
  • Als meisje voel ik me gevoelig en veilig.

Embed from Getty Images

Als je deze studie bekijkt, zul je ontdekken dat er een direct verband bestaat tussen intelligentie en lengte. Gebaseerd op de resultaten van dit onderzoek, verklaarden wetenschappers dat langere mannen echt slimmer zijn. Maar het is belangrijk om te zeggen dat de studie niet beweert dat alle korte mensen niet slim zijn. Dit is slechts een gemiddeld resultaat in het onderzoek.

Volgens dit wetenschappelijk artikel is, hoe groter je bent, hoe meer je verdient. Het voorspelt dat iemand die lang is ongeveer ongeveer $ 166.000 meer kan verdienen tijdens een carrière van 30 jaar dan een man die klein is.

Meer onderzoek werd gedaan door Anne Case en Christina Paxson. Ze suggereren dat een toename van één centimeter in hoogte gepaard gaat met een stijging van 2 tot 2,5 procent in inkomsten.

Wat vind jij van de resultaten van deze studies? Welk hoogteverschil heb jij met je partner? Deel je antwoorden in de reacties. En wij wensen al onze lezers een gelukkig en lang huwelijk, ongeacht jullie lengte!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven