Wesley Sneijder is niet welkom in Amsterdam

Wesley Sneijder is niet welkom in Amsterdam

Op voetbalpagina’s en ook in De Telegraaf sijpelt het gerucht door dat Wesley Sneijer gesprekken voert om toe te treden tot de technische staf van Ajax. De fanatieke supporters van de club keren zich hier op voorhand al tegen. Hij is onder geen beding welkom.

Dat laat de F-Side, een groep supporters, weten via Instagram. Zij vinden Wesley niet welkom omdat hij uit Utrecht komt en de FC een warmt hart toedraagt.

Wesley moet van hen voor Ajax zijn omdat hij daar jarenlang heeft gevoetbald. Vorig jaar sneerde Sneijder naar de supporters door een filmpje op te nemen. Hierin zingt hij mee met het nummer ‘Utrecht, mijn stad’.

‘Valse hond’

De supporters, of degene die namens het account van de F-side berichtjes typt, heeft nu een soort statement naar buiten gebracht. Ze schrijven het volgende:

”Helaas moeten we wederom woorden vuil maken aan Wesley Sneijder, nu hij volgens geruchten dreigt terug te komen bij Ajax. Niet als chef catering, niet als terreinknecht, maar naar verluidt zelfs als onderdeel van de technische staf van Ajax 1. We zullen direct duidelijk zijn: deze dwaas is absoluut NIET welkom bij onze club’, bij een foto van Sneijder waar ‘valse hond’ onder staat.

Debiel

De schrijver vervolgt: ”Ruim drie jaar geleden hebben we Sneijder al duidelijk gemaakt dat hij persona non grata is boven de N201. Zoiets geldt niet voor een paar zielige jaren, zoals zijn twee mislukte huwelijken, maar voor altijd.”

”Wesley, wanneer ook maar één procent van alle geruchten rondom jouw komst naar Ajax klopt, dan bewijs je des te meer dat je een ware idioot bent. Na ons statement dacht je leuk te zijn met een schijtlollig (lees: tyfus debiel) filmpje.”

Wesley Sneijder is niet welkom in Amsterdam

Nichterige avances

De F-side noemt Sneijer ook nog een ‘schizofreen’. ”De nichterige avances die je maakt naar FC Utrecht zijn onacceptabel. Hoewel je aan de buitenwereld hebt laten weten dat je relatie met Utrecht – verrassend genoeg wederom een kortstondige variant – nu dan is gestopt, geloven wij daar geen snars van.”

”En al zou dat wel kloppen, dan ben je niet anders dan een schizofreen.”

Als Sneijder komt…

De groep trilt van razerij als ze aan Wesley Sneijder denken. ‘Mochten er daadwerkelijk gesprekken plaats hebben gevonden, dan vinden wij de onwetendheid bij de RVC en waarnemend directie over de achtergrond tussen Sneijder en supporters alle perken te buiten.”

”Er is vanzelfsprekend nog één situatie die wij nog meer veroordelen: de daadwerkelijke komst van deze schoft. Een groot Ajacied zei ooit: ‘Voetbal is 00rlog’. Als Sneijder komt, dán is het 00rlog’.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F-SIDE (@fside)

Scroll naar boven