Wesley (20): ”Mijn vriendin is ineens zwanger, maar we hebben het nog nooit gedaan”

Wesley (20): ''Mijn vriendin is ineens zwanger, maar we hebben het nog nooit gedaan''

De 20-jarige Wesley vraagt op het internetforum Reddit om advies na de ontdekking dat zijn vriendin nu ineens zwanger is. Zijn partner beweert tegenover hem dat ze nog maagd is.

Zwanger

Wanneer je een zwangerschap wil voorkomen, is het verstandig om er een hoesje omheen te doen. Dat helpt trouwens ook tegen druipers enzo.

Maar een vrouw, die beweert nog maagd te zijn, blijkt een positieve zwangerschapstest te hebben ondergaan. Op Reddit is het verhaal van Wesley te lezen.

”Mijn vriendin is zwanger, maar we hebben het nog nooit gedaan. Wat moet ik nu doen?” Wesley legt uit dat de twee bij zijn ouders inwonen. Ze hebben afgesproken om daar de daad niet te bedrijven, uit respect voor zijn ouders. Maar nu is zijn vriendin toch zwanger.

Wesley (20): ''Mijn vriendin is ineens zwanger, maar we hebben het nog nooit gedaan''

”Ik probeer dit te begrijpen. Ik weet het Jezus haar niet ineens zwanger is gemaakt, maar ik denk ook niet dat ze vreemd is gegaan met iemand.”

”We komen uit religieuze families en het is een soort van onbesproken waarheid dat we het niet doen voordat we eindelijk getrouwd zijn.”

Uitleg

”Mijn vriendin (19) voelde zich ineens ziek en is wat dikker geworden de laatste twee maanden. Ik zag daar eerst niet zo’n probleem in. Totdat ze naar een dokter wilde.”

”Ik zei dat ze een zwangerschapstest moest doen om te kijken of de symptomen daar vandaan kwamen. Ze lachte. Maar de vier testen waren allemaal positief.”

”Ze ontkent dat ze met iemand heeft geslapen. ”We werken allebei vanuit huis en ze gaat nooit weg. We gaan wandelen en dat was het wel.”

Wesley (20): ''Mijn vriendin is ineens zwanger, maar we hebben het nog nooit gedaan''

Hoe kan dit toch?

”De enige manier waarop ze met iemand anders geslapen zou kunnen hebben, is als ze uit het raam geklommen is en ik en andere familieleden haar niet gezien hebben. Maar dat slaat nergens op. We eten samen, douchen samen. We doen alles samen.”

”Mijn vriendin is in shock. Ze kan niet geloven dat ze zwanger is. Ik heb geen idee wat ik moet doen. Ik kan dit niemand in mijn familie vertellen.”

Reacties

Onder het bericht, dat ook is overgenomen door de Britse website Mirror, geven lezers advies. Iemand schrijft: ”Het is nu verstandig om haar te laten testen bij de dokter.”

”Mijn zus kreeg ook een positief resultaat en toen bleek dat ze een paar grote cystes had. Een was zo groot als een honkbal en de ander had het formaat van een grapefruit.”

Een ander wijst ook op mogelijke gezondheidsproblemen. ”Ga naar de dokter, want dit is erg eigenaardig. Zeker snel laten testen!”

Het originele artikel kun je hieronder vinden:

Scroll naar boven