Werknemer draait door: smeert heel callcenter onder

Werknemer draait door: smeert heel callcenter onder

Sommige mensen houden ontzettend veel van hun werk. Ze gaan er elke dag met veel plezier naartoe en werken keihard voor de baas. Maar er zijn ook mensen die helemaal geen zin hebben in hun werk en er een schijthekel (letterlijk) aan hebben.

Schijthekel

Een medewerker van een callcenter is volledig over de schreef gegaan. Hij besloot het hele kantoor van een flinke make-over te voorzien door alle computers, beeldschermen en bureaus onder te smeren met een grote boodschap. Je kunt je voorstellen hoe dit eruit gezien moet hebben.

Nog los van de stank natuurlijk. Het schoonmaakbedrijf Frisse Kater schrijft het volgende op Facebook: ”We werden met spoed gebeld door een van de grootste bedrijven van Nederland.”

“In een van hun filialen was er stront aan de knikker. Letterlijk en figuurlijk.” En dus gingen schoonmakers snel naar het bedrijf.

‘Riante laag ontlasting’

De medewerker had het allesbehalve amateuristisch aangepakt. Sterker nog: de man blijkt zijn actie heel goed te hebben gepland.

”Hij plande zorgvuldig zijn moment en glipte stiekem het kantoor in op de bovenste verdieping waar hij uitgebreid zijn gang ging. Alle computerschermen, toetsenborden en bureaus waren voorzien van een riante laag ontlasting”, zo meldt Frisse Kater op hun Facebookpagina.

Hoewel het schoonmaakteam vaak met ongewone situaties te maken krijgt, vond de schoonmaker deze klus wel erg opmerkelijk. “Lekker hè, zo? Schijt op je beeldscherm. Echt, de dingen die we zien. Ik verbaas me iedere keer weer”, reageert hij in de video die je hierboven kan zien.

Naast dat het ontzettend goor is, hebben wij nog een andere vraag: hoe kom je vredesnaam aan een dusdanige hoeveelheid aan grote boodschap? Ook is het niet duidelijk of de man nog bij het bedrijf werkt.

Scroll naar boven