Werkloze Jake (39) verhuurt zichzelf aan alleenstaande moeders

Werkloze Jake (39) verhuurt zichzelf aan alleenstaande moeders

De 39-jarige Jake James uit Australië zit op dit moment zonder werk. Om geld te verdienen bedacht hij iets bijzonders. Jake verhuurt zichzelf aan alleenstaande moeders, om voor 30 euro per uur de rol van ’traditionele vader’ op zich te nemen.

Alleenstaande moeders hebben geen eenvoudig leven. Ze dragen zorgen voor een inkomen en hebben daarnaast ook de zorg voor de kinderen én voor zichzelf. Jake, een voormalig vrachtwagenchauffeur, speelt daar handig op in door zichzelf te verhuren als vader.

Werkloze Jake (39) verhuurt zichzelf aan alleenstaande moeders

30 euro per uur

Zijn tarief bedraagt 30 euro per uur. Dat is nogal fors voor een alleenstaande moeder, maar voor dat bedrag levert Jake naar eigen zeggen veel kwaliteit. In een lijst die hij online heeft gezet vinden we de diensten die hij zoal aanbiedt.

Niets is hem te gek. Hij kan kinderen meenemen naar sportwedstrijden, kan hen leren vissen én gaat één of twee keer per maand iets leuks doen met het desbetreffende kind. Dat mag een activiteit naar keuze zijn. Als moeder willen geeft Jake zelfs acte de presence op verjaardagsfeestjes.

Zijn tarief van 30 euro geldt overigens maar tot 16.00 uur. Na dit tijdstip moet er extra betaald worden.

Jake vermaakt ook moeders

Maar Jake heeft nog meer te bieden. Als de moeders zelf ook vermaakt willen worden, dan wil hij graag met hun uit eten of bijvoorbeeld naar de bioscoop. Uiteraard moeten de vrouwen dat betalen. Wie extra betaalt, mag foto’s van Jake op sociale media zetten

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is: moeders kunnen ook intiem worden met Jake. Tegen een bepaald tarief zorgt Jake dat moeders niets tekort komen tussen de lakens.

Scroll naar boven