Werkgever Mario (32) maakt drie medewerksters zwanger binnen 10 maanden

Werkgever Mario (32) maakt binnen 10 maanden drie medewerksters zwanger

Een 32-jarige ondernemer uit Italië is zeer bedrijvig tussen de lakens. Binnen tien maanden verwekte hij 3 kinderen bij 3 verschillende vrouwen. Alsof dat nog niet genoeg is, werken alledrie de vrouwen voor hem.

Mario S., bedrijfseigenaar van een zorgonderneming met drie vestigingen in de Italiaanse regio Lazio, heeft dertig mensen in dienst.

Laat iedereen in de steek

Italiaanse media en De Telegraaf melden dat hij S. in februari 2022 een relatie begon met een van zijn medewerksters. De vrouw raakte kort daarop in verwachting, maar Mario had geen zin in het kind en liet de vrouw in de steek. In januari van dit jaar beviel ze van een jongen.

Mario begon in de tussentijd te daten met een andere medewerkster, die eveneens zwanger raakte. Het kind is momenteel nog niet geboren en wordt in juni verwacht. Toch heeft Mario wederom geen zin in een nakomeling en ook deze relatie is inmiddels verbroken.

Daar houdt het niet op voor Mario. Er is nu namelijk een derde medewerkster opgedoken, die ook beweert zwanger te zijn van de ondernemer. Deze baby wordt in oktober verwacht.

Rechtbank

De eerste vrouw die hij zwanger maakte, heeft Mario nu voor de rechter gedaagd. De ondernemer weigert namelijk om het kind te erkennen. Hij wil ook niet meewerken aan een dna-test.

De advocaat van de vrouw, Antonio Carugno, legt aan Südtirol News uit dat hij verplicht mee zal moeten werken aan een dna-test, als onderdeel van de komende gerechtelijke procedure.

De eerste zitting om het vaderschap voor het eerste kind vast te stellen, is vastgesteld op 21 september. Het is onduidelijk of Mario S. het vaderschap voor de andere twee kinderen zal erkennen.

Scroll naar boven