Wereldberoemde voetballer bedriegt zwangere vriendin: ”Ga niet bij me weg”

Wereldberoemde voetballer bedriegt zwangere vriendin: ''Ga niet bij me weg''

Zelfs als je niets met voetbal hebt, ken je Neymar vermoedelijk wel. Tenminste, je hebt er vast wel eens van gehoord. De topvoetballer is schathemeltje rijk en wordt binnenkort vader. Zijn vriendin Bruna Biancardi is namelijk in verwachting.

Bedrogen

Maar wat schetst onze verbazing? Op Instagram heeft de topvoetballer laten weten dat hij zijn vriendin heeft bedrogen met de Braziliaanse blogger Fernanda Campos.

Neymar werd gedwongen te openbaren wat hij heeft gedaan, want anders zou Fernanda het doen. Op Instagram heeft hij zogenaamd veel spijt en doet hij heel zielig.

”Ik hoop dat jullie mij ooit vergeven. Het onrechtvaardige rechtvaardigen was niet nodig. Maar ik heb jullie wel nodig in ons leven.”

Hij schrijft rechtstreeks aan zijn vriendin: ”Ik zie hoeveel je onder dit alles lijdt, maar ook hoe graag je toch nog aan mijn zijde wil staan. Net als ik aan jouw zijde wil blijven.”

Alles op tafel

Blogger Fernanda maakte op 12 juni melding van de ontmoeting met Neymar. Ze openbaarde zelfs screenshots van alle gesprekken tussen haar en de voetballer.

Naar eigen zeggen heeft ze dat gedaan omdat ze niet wist dat Neymar bezet was. Toen ze daar uiteindelijk achter kwam, ontstak ze in woede.

Neymar moet huilen

De stervoetballer wil er naar eigen zeggen alles aan doen om zijn gezin te beschermen. ”Onze liefde voor de baby helpt ons hier doorheen. Ik hou van jullie.”

Neymar heeft overigens al een zoon van 11 uit een eerdere relatie met Carolina Dantas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Over de auteur