Wereldberoemde profvoetballer (33) opgepakt voor aanranden minderjarig meisje

Wereldberoemde profvoetballer (33) randt minderjarig meisje aan

Griekse en ook Belgische media pakken vandaag groot uit met een schokkend bericht. In Athene heeft een bekende Israëlische profvoetballer zich namelijk vergrepen aan een minderjarig meisje dat op schoolreis was.  

Gistermorgen werd de politie gebeld door medewerkers van een bar in het district Kolonaki. In de feestgelegenheid was erg veel tumult ontstaan nadat Boris Kleyman Israëlische profvoetballer van Oekraïense origine die doelman is bij het Griekse Volos FC, zich vergrepen zou hebben aan een minderjarig meisje.

Accepteerde geen nee

Het Belgische meisje was met klasgenoten op schoolreisje in Griekenland. In de bar werd ze benaderd door Kleyman, die met vrienden flink tekeer ging. Eerst flirtte hij met het meisje, voerde hij drank en wilde daarna met haar naar bed. Maar het meisje wilde niet.

Kleyman accepteerde dat niet en randde haar aan. Haar klasgenoten zagen alles gebeuren en waarschuwden begeleiders. Ook vielen ze de man aan, waarna de politie werd gebeld.

Agenten hebben de profvoetballer meegenomen. Op het bureau werd er ook nog verdovende middelen in zijn jas gevonden. Het meisje wees hem aan als degene die haar aangerand had. De politie heeft overigens ook vier Belgen opgepakt, die het meisje beschermden.

Contract ontbonden

De gevolgen voor de profvoetballer zijn enorm. Zo heeft zijn club Volos FC het contract per direct ontbonden. Hij riskeert nu 10 jaar gevangenisstraf.

Scroll naar boven