Wereldberoemde popster Park Bo Ram (30) levenloos aangetroffen in huis

popster levenloos gevonden

Park Bo Ram, een bekend figuur in de K-pop wereld, is op slechts 30-jarige leeftijd overleden, zo heeft haar agentschap Xanadu Entertainment bevestigd aan de lokale pers. De zangeres werd levenloos aangetroffen in de woning van een vriend, en er loopt momenteel een onderzoek om de exacte oorzaak van haar heengaan vast te stellen.

K-pop wereld op z’n kop

Het voorval van Bo Ram is geen opmerkelijk geval binnen de K-pop industrie. In de afgelopen jaren hebben meerder popsterren het leven gelaten door hun eigen toedoen. De werkdruk die deze artiesten ervaren is al langer onderwerp van gesprek, vooral omdat het relatief gezien veel voorkomt.

Vorig jaar werd bijvoorbeeld Moonbin, eveneens een jonge zanger, levenloos gevonden in zijn appartement op 25-jarige leeftijd, waarbij men dacht dat hij het zelf had gedaan. Datzelfde jaar liet ook Choi Sung-bong, 33 jaar oud, het leven, naar verluidt eveneens door dezlefd ereden. Alleen al in 2019 kwamen vier jonge K-pop sterren om.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 박보람 (@ramramram2)

Zuid-Korea

Zuid-Korea heeft het hoogste percentage onder jongeren die het leven nemen in vergelijking met andere ontwikkelde landen. Veel K-pop artiesten ervaren al vanaf jonge leeftijd een enorme werkdruk, waarbij ze worden gedwongen om zichzelf kapot te werken.

Bo Ram betrad de entertainmentwereld door haar deelname aan een talentenjacht op Mnet, een Zuid-Koreaanse zender, waar haar vocale bekwaamheid grote lof oogstte. In 2014 werd zij bekroond met de titel van Beste Nieuwe Artiest tijdens de Mnet Asian Music Awards en de Melon Music Awards. Aan het begin van dit jaar had Park aangekondigd dat zij van plan was een nieuw album uit te brengen. Ze laat een jongere broer achter; hun ouders zijn reeds overleden.

[MV] Park Bo Ram(박보람) _ Please say something, even though it is a lie(거짓말이라도 해줘요) (W OST Pt.2)

We willen je graag vragen om een reactie achter te laten op onze Facebookpagina. Jouw mening betekent alles voor ons!

Scroll naar boven