Wendy van Hout is Nicol ‘helemaal zat’ en opent de aanval

Wendy van Hout is Nicol 'helemaal zat' en opent de aanval

Wendy van Hout is momenteel lekker aan het genieten van een welverdiende vakantie met Peter G. De twee zijn in Italië, maar hebben toch even wat tijd vrijgemaakt om te reageren op alle commotie rondom de zaak met ex-vriendin Nicolleke.

Het is geen geheim dat er veel kritiek is op Peter G., maar ook op Talpa. Ondanks dat Peter de boel niet zo goed voor elkaar heeft, ruzies uitvecht met gemeentes en een zaak tegen zich heeft lopen in verband met het vermeend slopen van Nicolleke, blijft Talpa hem steunen.

Althans, ze steunen hem omdat hij geld oplevert. Zo eerlijk moeten we dan ook wel weer zijn. Op 29 augustus zou Peter zichzelf in het beklaagdenbankje moeten hijsen, maar die datum is inmiddels uitgesteld. Het OM heeft meer tijd nodig om onderzoek te doen.

Wendy van Hout is Nicol 'helemaal zat' en opent de aanval

Sabotage

Volgens Peter G. zijn mensen ‘massaal bezig om de boel te saboteren en Massa is Kassa van de buis af te krijgen.” Peter laat weten dat Talpa altijd heel helder is geweest in zijn richting.

John de Mol zegt: Zolang je niet veroordeeld bent, draaien we alles gewoon door. Er zijn mensen van alle kanten bezig om Massa Is Kassa en Petertje van de buis te krijgen. Dat is niet gelukt!”

Wendy

Ondanks dat Peter er niet zo goed voorstaat, steunt Wendy van Hout hem door dik en dun. Zijn vriendin zegt er het volgende over: “Natuurlijk hangen er donkere wolken boven Peter. Maar feiten zijn feiten,” vindt Wendy.

“Zolang je niet veroordeeld bent… Ik heb nog nooit een moment gehad van: Oh, Peter deugt niet. Nee, nooit. Anders was ik hard weggerend. Ik ben een volwassen vrouw.”

Wendy van Hout is Nicol 'helemaal zat' en opent de aanval

‘Nicol heeft hulp nodig’

Wendy zegt ontzettend verdrietig te zijn dat haar Peerke zo slecht wordt behandeld. Ze richt haar frustraties met name op Nicol: ”Wat zij allemaal naar buiten brengt, begint me te vervelen.”

”Het wordt steeds ongeloofwaardiger. Ik ben het echt zat! Nicol zegt het een, maar doet het ander. Ze wil zogenaamd niet meer met Peter geassocieerd worden of zelfs niet meer aan hem herinnerd worden.

”Maar ze zoekt Peter constant op door in het openbaar in interviews over hem te blijven praten. Haar kamp zit ook tal van leugens over mij te verspreiden.”

Ze sturen privéberichten, waaruit ik de conclusie zou moeten trekken dat ik met een monster samenwoon. Maar Peter is helemaal geen monster!”

Ondanks dat heeft Wendy het beste met Nicol voor. “Ik hoop dat Nicol hulp krijgt en accepteert. Al ziet het er voorlopig niet naar uit dat zij zich laat helpen.”

Scroll naar boven