“Welcome Home” op Netflix is deel van een lange traditie van thrillers over een duivels figuur die de spanning in de relatie van een koppel op scherp zet. Deze Amerikaanse film is onlangs verschenen op Netflix. Kijkers krijgen geen genoeg van dit sinistere verhaal over een koppel wat geterroriseerd wordt als ze op vakantie gaan. Na het zien van deze film zal je nooit meer normaal een Airbnb kunnen huren.

Welcome Home op Netflix

Het echtpaar Cassie en Bryan (Emily Ratajkowski en Aaron Paul) zijn een jong knap Amerikaans koppel die een villa huren op het Italiaanse platteland. Ze hopen hiermee hun relatie te herstellen nadat Cassie Bryan heeft bedrogen. Dan verschijnt Federico in hun leven. Hij is een welbespraakte, charmante, licht mysterieuze man die, zoals Bryan opmerkt, op magische wijze in hun leven lijkt te verschijnen op momenten van crisis.

Niet lang daarna komen ze erachter dat Federico verborgen camera’s in het huis heeft. Federico komt opdagen wanneer Bryan er niet is, en Bryan ontdekt dat Federico niet hun buurman is, ondanks zijn beweringen. Vanaf dat moment neemt de film een bizarre twist, en raakt het koppel verstrikt in een regelrechte nachtmerrie.

BEKIJK OOK  Carlo Boszhard zoekt nieuwe kandidaten voor Married at First Sight

Of ben je toch meer op zoek naar een actiefilm? Dan is de nieuwste film ‘Nobody’ misschien wel iets voor je!


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!